Få styr på dit budget

Få lagt et budget – så får du overblik, du sparer tid og penge.

Budget

Uanset om du har drevet virksomhed i længere tid eller er helt nystartet, har du brug for at få lagt et budget. Et budget er dit regnskab/din balance, bare for fremtiden. At drive virksomhed uden et budget eller et mål gør, at du famler i blinde og ikke kan se, hvor du skal hen.

Selvom det tager noget tid at lave et budget fra bunden af, er det et vigtigt område, du ikke bør springe let hen over. Når budgettet er lavet rigtigt, bliver det bagefter lettere for dig at følge op. Og du sparer både tid og bekymringer.

Så hvis det kniber med at bevare overblikket for din virksomheds økonomi, kan jeg hjælpe dig med at lave et budget, der er tilpasset lige netop din virksomhed.

Et budget giver dig disse fordele

• Du får overblik, så du hele tiden kan følge med i din forventede omsætning og justere på eventuelle afvigelser.

• Du får tryghed, så du kan arbejde hen mod den omsætning, der skal til, for at det hele hænger sammen økonomisk.

• Du får stabilitet i din virksomhed, som gør, at du kan koncentrere dig om dine kunder og dit salg.

Budget - budgetskabelon

Hvordan får jeg lavet det rigtige budget?
Hvis du synes, det virker for uoverskueligt at lægge et budget– så er du ikke alene. Du har sikkert ikke startet virksomhed, fordi økonomi er din stærke side, men fordi du er god til det, du laver i din virksomhed.

Og du foretrækker uden tvivl at bruge din tid på at pleje dine kunder, opdyrke nye og sælge dine produkter. Netop derfor er det vigtigt at få hjælp til dit budget, så du i sidste ende sparer både tid og penge.

Jeg har hjulpet et stort antal virksomheder med at få lagt et budget. Se her, hvad en af mine kunder siger om det:

“Regnearkene er dejligt nemme, at arbejde videre med, når man vil justere i dem. Det var lige nøjagtig den proces, vi havde behov for!” – Kim Dalgaard

Lad mig hjælpe dig med dit næste budget

For at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt at få lagt et budget, kan du vælge mellem tre forskellige pakker.

Bronzepakken

Måske har du allerede forsøgt dig med selv at lave dit budget, men mangler bare en god skabelon til selv at lægge dine tal ind? En skabelon, som gør det nemt for dig, så du ikke skal bruge mere tid på det end højst nødvendigt. Så er min bronzepakke ideel for dig.

Du får en budgetskabelon med resultat, balance og forudsætninger, hvor du kan lægge dine tal ind, så du kommer i gang med budgettet. Sammen med budgetskabelonen får du en vejledning til, hvordan du udfylder budgettet.

Pris for bronzepakken med budgetskabelon og vejledning: 399,- kr. ex moms.

Bestil bronzepakken her

Sølvpakken

Når du vælger sølvpakken, får du en budgetskabelon med resultat, balance og forudsætninger, som du kan lægge dine tal ind i. Derudover får du vejledning til, hvordan du bruger skabelonen.

Når du har lagt dine tal ind i skabelonen, sender du budgettet til mig, og jeg gennemgår dit budget og dine forudsætninger. Du får efterfølgende mine kommentarer i en mail.

Pris for sølvpakken med budgetskabelon, vejledning og gennemgang af dit budget og dine forudsætninger: 1.999,- kr. ex. moms.

Bestil sølvpakken her

Guldpakken

Denne pakke er til dig, som ikke ønsker at lægge dit budget selv og bruge tid på at udfylde en skabelon. Du sender ganske enkelt alle dine tal til mig (jeg sender en liste med forklaring, om hvad du skal sende), og jeg laver et budget med forudsætninger til dig.

Pris for guldpakken med budget for et år specificeret ud på måneder ud fra dine tal og forudsætninger: 3.999,- kr. ex. moms.

Bestil guldpakken her

For alle pakkerne gælder det, at skabelonen er din til evig tid og eje, og du kan genbruge den fra år til år.

Er du tvivl om hvilken pakke, du har brug for?
Hvis du ikke er sikker på hvilken pakke, du skal vælge, har du mulighed for at starte med f.eks. sølv- eller bronzepakken og bagefter opgradere. Når du opgraderer, betaler du kun differencen mellem de forskellige pakker.

Du er også velkommen til at ringe til mig og få en kort snak (15 min.) for at finde ud af hvilken pakke, der vil passe bedst til dig.