Tal-knuser UDVIKLER og UDVIDER, og søger freelance Dinero-bogholder.

Nu skal det være.

I stedet for at sige nej til alle de nye kunder der henvender sig – er det nu der skal tages skridt til endeligt at udvide.

Og derfor søges en freelance bogholder.

I år til ca. en dag om måneden – senere mere. Arbejdet skal primært udføres på kontoret i Kvistgård – med mulighed for fleksibilitet.

I år primært til kunder der bruger Dinero. Så det er vigtigt at du er skarp til, og elsker at arbejde med Dinero. Vi arbejder også i e-conomic, så er du skarp til det også, er det et plus.

Vi udvider løbende i takt med at der hele tiden kommer flere kunder til – så du bestemmer selv hvor meget du – på sigt – vil arbejde.

Har du selv kunder nu, er det fint. Bare du ikke har for meget at lave….

Honorar kan være en fast timepris, en %-del af den omsætning du bidrager med, eller en kombination. Eller noget helt andet. Og tilfører du selv kunder – får du selvfølgelig også noget for det.

Der tilføres over en periode på et par år, flere freelance-bogholdere mv i takt med udviklingen, så vi bliver et super-skarpt team med en masse kompetencer.

Så kan vi hjælpe en masse virksomheder og selvstændige virksomhedsejere, og gøre ”det med tal”, nemmere for dem. Gøre en forskel for dem.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning med billede til job@tal-knuser.dk.