Anne Mette

Allerede i folkeskolen blev jeg klar over at jeg syntes det var sjovt at lege med tal. Jeg elskede at stille regnestykker op, sætte to streger under og sætte hak ved, når det stemte eller var rigtigt.

Jeg kunne slet ikke stoppe, når jeg først gik i gang, og min matematiklærer måtte give mig ekstra opgaver med hjem, for at jeg ikke kom alt for langt forud i bøgerne.

Da jeg gik ud af skolen, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg skulle arbejde med tal, og have en uddannelse indenfor regnskab / økonomi. Derfor søgte jeg en elevplads i Finansministeriet, og da jeg skulle starte, havde jeg allerede tilmeldt mig Merkonomuddannelsen på aftenskole. Efter elev-uddannelsen, fortsatte jeg nogle år i ministerierne, og gik igang med en HD-uddannelse indenfor regnskab.

Jeg har altid været meget nysgerrig, og har kastet mig over kurser indenfor regnskab / skat / økonomi mv. bare fordi jeg synes det var sjovt.

Den gode følelse fra folkeskolen – når tingene stemmer og regnestykket går op – har jeg stadig, når jeg laver afstemninger, regnskaber m.m.

Dér er jeg passioneret – og når jeg fordyber mig i tal, forsvinder min tidsfornemmelse fuldstændig….

Jeg har været utrolig heldig, at jeg har haft mulighed for at arbejde med og i mange forskellige virksomheder, både indefra (som bogholder/regnskabschef) og udefra (som revisor). Jeg er sikker på at jeg har fundet den plads, hvor jeg føler at jeg har en masse at bidrage med.

Jeg vil ud og snakke med virksomhedsejerne løbende, og give min erfaring og viden videre, lige dér / med det samme / nu, hvor der er brug for den.

C.V.

Vil du se mere om min baggrund – kan du se mit CV her:
Anne Mette Kilian CV

Tal-knuser.dk

Tal-knuser startede i Juli 2005, ud fra et ønske om at hjælpe små virksomheder med at få styr på økonomien. Med en baggrund i revisions-branchen, hvor vi arbejde med historiske oplysninger, var det ønsket at kunne hjælpe, vejlede og tilrette med det samme, og ikke mindst mens tid var.

Værdier
Ønsket om at gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder har ikke ændret sig, og er stadig min drivkraft.

At gøre regnskab nemt, overskueligt og bekymringsfrit for virksomhedsejere, og iværksættere.
At arbejde ansvarsfuldt og loyalt, og med virksomhedens interesse for øje.

Tavshedspligt
Jeg forventer at mine kunder overholder lovgivningen omkring regnskab, skat, moms mv., ligesom jeg naturligvis selv gør, og jeg behandler de oplysninger jeg modtager om mine kunder med den største respekt og fortrolighed, og mit arbejde er omfattet af tavshedspligt.